03:50:18

Newsflash

Newsflashes
zaventem_luchthaven1 zaventemaerial_photo zaventem_landing steenokkerzeel_kappel controletoren belgocontrol zaventem steenokkerzeel-kasteel-van-ham_1
E-mail uit vliegtuigstoel kost 1,89 euro (Het Nieuwsblad) PDF Afdrukken E-mailadres
Luchtvaartmaatschapijen Buitenland
Geschreven door WebMaster   
vrijdag 10 december 2004 17:15
{mosimage} AMSTELVEEN - Passagiers aan boord van tien Boeing's 777 van KLM kunnen vanaf februari volgend jaar e-mail en sms-berichten versturen vanuit hun vliegtuigstoel. KLM rekent 2,50 dollar (1,89 euro) per ontvangen of verzonden bericht.
Reizigers in de business- en economy-klasse kunnen via het beeldscherm in de rugleuning van de stoel voor hen berichten versturen en ontvangen. Met behulp van een afstandsbediening kunnen passagiers berichten opstellen. De KLM voorziet ook de zes nieuwe Airbus A330 toestellen, die in augustus in gebruik worden genomen, van e-mail en sms-mogelijkheden.

Een sms-je versturen vanuit het vliegtuig is ruim tien maal duurder dan op de grond. KLM verwacht dat passagiers bereid zijn deze prijs te betalen, aldus een woordvoerder. De luchtvaartmaatschappij onderzoekt of het haalbaar is om passagiers internet aan te bieden tijdens de vlucht. bava (anp)
Laatst aangepast op woensdag 09 maart 2005 15:16