20:09:40

Newsflash

Newsflashes
zaventem_luchthaven1 controletoren belgocontrol zaventem steenokkerzeel_kappel zaventemaerial_photo steenokkerzeel-kasteel-van-ham_1 zaventem_landing
SN Brussels Airlines verlaagt prijzen sterk (Het Nieuwsblad) PDF Afdrukken E-mailadres
Luchtvaartmaatschappijen Belgiƫ
Geschreven door WebMaster   
donderdag 06 januari 2005 19:53
BRUSSEL - Aan de prijzenslag in de luchtvaartsector is nog geen eind gekomen. SN Brussels Airlines kondigde vandaag aan dat het de prijzen op 25 Europese bestemmingen fors naar beneden haalt. De kortingen bedragen gemiddeld 40 procent, en gaan in vanaf 7 januari. Het gaat om een permanente prijsverlaging. Enige voorwaarde is wel dat het ticket één maand voor afreisdatum wordt gekocht. Aan de dienstverlening -SNBA biedt traditioneel gratis kranten, drank en maaltijden aan op haar vluchten- verandert niets.

De prijsverlaging komt er volgens de luchtvaartmaatschappij door de verhoogde concurrentie, en is mogelijk dankzij de inspanningen die het bedrijf heeft gedaan om de kosten te drukken.

Gisteren kondigde Delta in de VS aan dat het zijn prijzen voor binnenlandse vluchten halveert, om zo opnieuw marktaandeel te winnen op de lowfare-maatschappijen.

 kld (belga)
Laatst aangepast op donderdag 24 april 2008 22:20